Korisnik: Maja Isović Dobrijević
Zbog paranoične vlasti Republike Srpske na udaru autonomija visokog obrazovanja: Ko se i zašto boji Erasmusa u RS?
OBRAZOVANJE Zbog paranoične vlasti Republike Srpske na udaru autonomija visokog obrazovanja: Ko se i zašto boji Erasmusa u RS? Bilo kakvo ograničavanje učešća visokoškolskih ustanova u Erasmus+ programu predstavlja njihovu izolaciju iz savremenih akademskih tokova.
Kampanja koja vrijeđa žene iza koje stoji Vlada RS: „Šta sam doček'o da me žena vozi. Tata, bolje je i mama, nego rakija”
STEREOTIPI Kampanja koja vrijeđa žene iza koje stoji Vlada RS: „Šta sam doček'o da me žena vozi. Tata, bolje je i mama, nego rakija” Kampanja pod nazivom „Proslavi odgovorno – ako misliš piti, vozač nemoj biti” još je jedna od kampanja koje se provode u RS, a koja na mizogen način prikazuje ženu.
Djeca i bebe pred ekranima: Saznajte šta stručnjaci savjetuju kada su u pitanju djeca i telefoni, tableti, laptopi...
Bojana Delibašić Bjelić, socijalna radnica Djeca i bebe pred ekranima: Saznajte šta stručnjaci savjetuju kada su u pitanju djeca i telefoni, tableti, laptopi... Sve više djece, pa čak i malih beba, dosta vremena provodi pred ekranima. O uticajima ekrana na mozak i ponašanje najmlađih za BUKU govori Bojana Delibašić Bjelić, socijalna radnica iz Banjaluke
Spomenik na Šehitlucima/Banj brdu u katastrofalnom stanju: Ko će na sebe preuzeti restauraciju ovog nacionalnog kulturnog blaga?
SPOMENIK Spomenik na Šehitlucima/Banj brdu u katastrofalnom stanju: Ko će na sebe preuzeti restauraciju ovog nacionalnog kulturnog blaga? Spomenik na Šehitlucima je u jako lošem stanju, jer se godinama odgađa sanacija, padaju dijelovi spomenika, a penjanje na njega dodatno ga oštećuje.
Da se sve majke u RS oslobode plaćanja boravka u bolnicama kada su pratnja bolesnoj djeci
INICIJATIVA Da se sve majke u RS oslobode plaćanja boravka u bolnicama kada su pratnja bolesnoj djeci Pokreće se inicijativa da se sve majke u RS oslobode plaćanja boravka u bolnici kada su pratnja djeci do šest godina.
Donosimo vam Top 10 uvoznika i izvoznika u 2017. godini
LISTA Donosimo vam Top 10 uvoznika i izvoznika u 2017. godini Na listi se nalazi Top 10 uvoznika i izvoznika prema vrijednosti u periodu 01.01.2017. - 31.12.2017. godine.
Kako nas lažu: Ovo su neistinite informacije iz Pasoša Republike Srpske!
BARDAČA Kako nas lažu: Ovo su neistinite informacije iz Pasoša Republike Srpske! Lažne i neistinite informacije iz "Pasoša RS"...
Hrabre žene Kruščice za BUKU: Pojedinci se bogate na naš račun. Mi smo odlučili da kažemo STOP!
RAZGOVOR ZA BUKU Hrabre žene Kruščice za BUKU: Pojedinci se bogate na naš račun. Mi smo odlučili da kažemo STOP! Borba mještana Kruščice, čiji je cilj sačuvati rijeku od izgradnje mini hidroelektrane, obilježila je aktivizam u Bosni i Hercegovini u 2017. godini, a oni istim žarom nastavljaju da čuvaju svoje prirodno…
Politička odluka: Uskoro ćemo saznati da li će BiH biti zemlja novih farmi krzna!
EKOLOGIJA I AKTIVIZAM Politička odluka: Uskoro ćemo saznati da li će BiH biti zemlja novih farmi krzna! Zabrana uzgoja životinja radi krzna, tehnički je stupila na snagu s 1. januarom ove godine, a da li će tako ostati, odlučit će Predstavnički dom na jednoj od prvih sjednica 2018. godine.
 Lovci, ekolozi i aktivisti poručuju: Zaštititi medvjede od krivolova u RS!
EKOLOGIJA I AKTIVIZAM Lovci, ekolozi i aktivisti poručuju: Zaštititi medvjede od krivolova u RS! Na našem području i dalje je prisutan krivolov medvjeda, a lovci su spremni na saradnju sa istraživačima da se ova vrsta zaštiti.
Banjaluka: Informišite se o  radu institucija i apoteka, javnom prevozu i izmjeni saobraćaja
SERVISNE INFORMACIJE Banjaluka: Informišite se o radu institucija i apoteka, javnom prevozu i izmjeni saobraćaja Pročitajte važne informacije o radu institucija, prevozu, radu apoteka da ne biste naišli na zatvorena vrata.
Podržimo porodice koje brinu o licima sa mentalnim problemima!
BANJALUKA Podržimo porodice koje brinu o licima sa mentalnim problemima! Anketa koja je rađena u Banjaluci pokazala je da lice koje boluje od mentalnog poremećaja predstavlja značajno opterećenje za cijelu porodicu, jer je pružanje njege i pomoći mentalno oboljelom izuzetno…