Korisnik: index
 Turska je žestoko napala Siriju. Je li ovo početak novog velikog krvoprolića?
NAPAD Turska je žestoko napala Siriju. Je li ovo početak novog velikog krvoprolića? TURSKA vojska pokrenula je ovog vikenda žestoke napada ne kurdske položaje u Siriji, a to bi moglo izazvati nove velike probleme, kako u ovoj ratom opustošenoj zemlji, tako i na međunarodnoj sceni.
Napokon ga je našao: Kanadski vojnik 24 godine je razmišljao o dječaku iz BiH s kojim se sprijateljio
ŽIVOT Napokon ga je našao: Kanadski vojnik 24 godine je razmišljao o dječaku iz BiH s kojim se sprijateljio "DANAS mi se dogodilo nešto predivno", započeo je na Facebooku svoju priču kanadski vojnik Justin Frye, koji se 1994. godine našao u ratom zahvaćenoj Bosni i Hercegovini kao pripadnik UNPROFOR-a.
Muškarac tvrdi da je došao iz 6000. godine
Snimak Muškarac tvrdi da je došao iz 6000. godine Muškarac u snimku objavljenom na Youtube kanalu "ApexTV" tvrdi da se vratio iz budućnosti, odnosno 6000. godine i da ima mnogo toga da kaže o budućnosti ove planete, a kao dokaz za to pokazuje mutnu fotografiju…
Geomagnetska oluja danas pogađa Zemlju, mogući prekidi rada komunikacijskih sistema
solarna oluja Geomagnetska oluja danas pogađa Zemlju, mogući prekidi rada komunikacijskih sistema ZEMLJU će danas pogoditi prva geomagnetska oluja ove godine, koja bi mogla izazvati smetnje u električnoj mreži i radu satelita.
 Objavljeni detalji mučenja djece u kalifornijskoj "kući strave", roditelji tvrde da nisu krivi
ŠOKANTNO Objavljeni detalji mučenja djece u kalifornijskoj "kući strave", roditelji tvrde da nisu krivi Roditelji iz Kalifornije optuženi za mučenje, zlostavljanje i zarobljavanje svojih 13 djece izjavili su na sudu da nisu krivi, piše BBC.
 Crkva želi zataškati najveću financijsku aferu u istoriji Hrvatske
HRVATSKA Crkva želi zataškati najveću financijsku aferu u istoriji Hrvatske Hoće li golemi crkveni skandal završiti samo smjenom, molitvom psalma i šestomjesečnom posti i nemrsom utorkom i petkom ili istragom državnog odvjetništva, pokušali smo doznati nakon što je Nacional objavio…
Hrana iz konzerve: Šta je sigurno kupiti, a šta bi trebalo izbjegavati
PRIPAZITE NA ODABIR Hrana iz konzerve: Šta je sigurno kupiti, a šta bi trebalo izbjegavati Što kupovati konzervirano, a što je ipak bolje birati svježe ili smrznuto, odgonetnula je nutricionistica Keri Gans
VIDEO Oluja u Holandiji i Njemačkoj nosi sve pred sobom
oluja VIDEO Oluja u Holandiji i Njemačkoj nosi sve pred sobom TRI osobe poginule su u Holandiji u snažnoj oluji koja je pogodila i susjednu Njemačku, rušeći stabla, prevrćući kamione i uzrokujući otkazivanje stotina letova.
 Vjeronauk je "izborni predmet". Ovako izgleda ako dijete izabere ne ići na vjeronauk
HRVATSKA Vjeronauk je "izborni predmet". Ovako izgleda ako dijete izabere ne ići na vjeronauk APOLOGETI vjeronauka u javnim školama u pravilu se pozivaju na tezu da je vjeronauk izborni predmet pa samim time svi prigovori na školski vjeronauk padaju u vodu, obzirom da svaki roditelj može odabrati…
Prilikom kihanja začepite nos i usta? Prestanite odmah s tim
KIHANJE Prilikom kihanja začepite nos i usta? Prestanite odmah s tim Navika koju ima mnoštvo ljudi prilikom kihanja može imati kobne posljedice. Ako imate ovu naviku, prestanite odmah s njom, i kihnite kako treba, upozoravaju liječnici.
Štrajk u Njemačkoj: Radnici BMW-a i Audija traže veće plate i kraću satnicu
ŠTRAJK Štrajk u Njemačkoj: Radnici BMW-a i Audija traže veće plate i kraću satnicu Radnici Audija i BMW-a u Njemačkoj štrajkali su krajem prošle sedmice zbog zahtjeva za većim plaćama i kraćom satnicom.
Od trailera za drugu sezonu najbolje dramske serije na svijetu proći će vas jeza (VIDEO)
TV Od trailera za drugu sezonu najbolje dramske serije na svijetu proći će vas jeza (VIDEO) Izašao je trailer za drugu sezonu serije The Handmaid's Tale čije prikazivanje kreće 25. aprila - i sudeći prema njemu, gledatelje čeka uzbudljiv nastavak nagrađivane serije.
 Otac nestale Francuskinje: Za nas nema sumnje, Anne Cecile je nađena
NESTALA Otac nestale Francuskinje: Za nas nema sumnje, Anne Cecile je nađena "Za nas nema sumnje, Anne Cecile je pronađena. Nažalost, ne onako kako smo mi htjeli. Još uvijek čekamo službenu potvrdu, ali previše je indicija koje nam ukazuju da je to baš ona. Pitanje je dana kada…
Instagram Veljači obrisao fotku na kojoj se kupa gola u kadi s kćerkicom
MREŽE Instagram Veljači obrisao fotku na kojoj se kupa gola u kadi s kćerkicom Neko je Instagramu prijavio fotku koju je objavila Jelena Veljača, a na kojoj se gola kupa s dvogodišnjom kćerkicom Lenom. Nakon toga društvena je mreža spornu fotografiju uklonila.